Giuso Guido

Základy na mliečne zmrzliny

Mliečny zmrzlinový základ sa pripravuje zo základnej zmesi, mlieka a cukru, prípadne aj iných surovín.

Základy na ovocné zmrzliny

Ovocný zmrzlinový základ sa pripravuje zo základnej zmesi, cukru a vody alebo mlieka (prípadne ich kombinácie).

Základy na sorbety

Zmrzlinový základ pre sorbety sa pripravuje zo základnej zmesi, cukru a vody. Aby sme mohli ovocnú zmrzlinu nazývať sorbet, nemôžeme do nej pridať ani tuk, ani mlieko.

Základy - zlepšujúce prípravky

Tieto prípravky slúžia na zvýšenie kvality všetkých druhov zmrzlín.

Pasty - špeciality

Pasty sú výrobky z prírodných surovín. Je použité čerstvé ovocie, ovocné koncentráty, sušené ovocie, esencie a extrakty. Pasty sa pridávajú na zvýraznenie chute. Používajú sa aj na prípravu iných cukrárskych výrobkov.

Pasty pre mliečne zmrzliny

Pridávajú sa do základnej zmrzlinovej zmesi pred mrazením - k dispozícii sú v množstve rôznych chutí.

Pasty pre ovocné zmrzliny

Vysoko koncentrované pasty pre ovocné zmrzliny. Keď sa pridajú ku čerstvému ovociu, zvýraznia jeho chuť.

Pasty - rada Premium

Premium je špeciálna rada pást pre prípravu typických talianských zmrzlín. Spoločnosť Giuso Guido venovala mimoriadnu starostlivosť pri výbere prísad a pri spracovaní.

Variegata - mliečne

Variegata sú pasty určené na pretieranie už vymrazenej zmrzliny a iných cukrárskych výrobkov. Ich použitím dosiahneme vynikajúcu kombináciu klasických ale aj moderných chutí. Nenahraditeľná je tiež funkcia variegat pre vytváranie pôsobivých farebných spojení.

Variegata - ovocné

Variegata sú pasty určené na pretieranie už vymrazenej zmrzliny a iných cukrárskych výrobkov. Ich použitím dosiahneme vynikajúcu kombináciu klasických ale aj moderných chutí. Nenahraditeľná je tiež funkcia variegat pre vytváranie pôsobivých farebných spojení.

Kompletné ochutené základy v prášku

Ide o stabilizované ochutené výrobky v prášku. Ich použitie je veľmi jednoduché, vyžadujú iba pridanie cukru a mlieka alebo vody pri získaní roztierateľnej konzistencie.